Στην «τσίτα» είναι οι φίλοι του Παναιτωλικού μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές. Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο κατά την άφιξη των «καναρινιών» στο Αγρίνιο για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και να τους τα «ψάλουν» με τους Χαριστέα και Θεοδωρίδη να έχουν την τιμητική τους.

Μάλιστα, από τον πρώτο ζητούσαν να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ τον δεύτερο τον αποδοκίμασαν έντονα. Η αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού σε συνάρτηση με την συγκομιδή των βαθμών αλλά και την βαθμολογική θέση της ομάδας ήταν εκείνα που οδήγησαν τους φίλους των Αγρινιωτών να αντιδράσουν έτσι.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Λεμονής και ο φυσικός αρχηγός, Μάκης Μπελεβώνης ήταν εκείνοι που λειτούργησαν πυροσβεστικά και ζήτησαν να επικρατήσει ηρεμία γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα ενώ τόνισαν πως για να έχει ουσία αυτή η προσπάθεια χρειάζονται την στήριξη τους στα επόμενα ματς, με πρώτο εκείνο της Κυριακής κόντρα και πάλι στον Λεβαδειακό.

Πηγή: sport-fm.gr