Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το ρεπό τους μετά το θρίαμβο στη Μόσχα, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήδη έχει στην άκρη του μυαλό του τη ρεβάνς. Εκεί ο ήρωας του πρώτου ματς Ρόι Κάρολ θα είναι στην ενδεκάδα ελλείψει του τιμωρημένου Μπάλας Μέγιερι, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ιβάν Μπάμποβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δηλώσει στην UEFA τον Σήφη Δασκαλάκη, αλλά έχουν δικαίωμα να δηλώσουν παίκτη από τις ακαδημίες του συλλόγου και ήδη κίνησαν τις διαδικασίες για τον νεαρό γκολκίπερ, που είναι γιος του προπονητή Ζόραν Μπάμποβιτς. Ο μικρός θα αποτελεί ρεζέρβα του 35χρονου Βορειοϊρλανδού, με την ελπίδα να μη χρειαστεί να μπει στον αγώνα. Σημειώνεται πως στη ρεβάνς με τη Ρούμπιν Καζάν δεν θα αγωνιστούν και οι τιμωρημένοι Χολέμπας (συμπλήρωσε κάρτες) και Ντιόγκο (θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του).

Στο μεταξύ, αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ αμφίβολος είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Δεν αποκλείεται ο Σουηδός να προφυλαχθεί μετά τον τραυματισμό του στο «Λουζνίκι» και να παίξει δίπλα από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ένας εκ των Μαρκάνο ή Παπάζογλου.

Πηγή: sport-fm.gr