Φανταστείτε ένα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο είναι έτοιμο να διεξαχθεί σε χιονισμένο τοπίο, αλλά η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει μπάλες με τις οποίες μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο σε λευκό σκηνικό. Όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι θα συνέβαινε σε αυτήν την περίπτωση…

Αλλά, στη Βοσνία αυτά τα ζητήματα φαίνεται ότι είναι… μικρής σημασίας, όπως αποδείχθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ Ζελέζνιτσαρ και ΦΚ Σαράγεβο. Το «αιώνιο» ντέρμπι των Βόσνιων αναβλήθηκε, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που πλήττει αυτό το διάστημα τη χώρα. Όμως, ο πάγος που σχηματίστηκε στο «Grbavica Stadium» δεν ήταν ο μόνος λόγος που έκανε δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Ζελέζνιτσαρ δεν είχαν χρωματιστές μπάλες (πορτοκαλί, κόκκινες ή έστω κίτρινες) προκειμένου να είναι δυνατή η διεξαγωγή παιχνιδιού σε χιονισμένο αγωνιστικό χώρο. Έτσι, έτρεξαν και αγόρασαν κόκκινο σπρέι και άρχισαν να βάφουν τις λευκές μπάλες! Ο διαιτητής πήρε μια από αυτές στα χέρια του και βγήκε μαζί με τις δύο ομάδες στο γήπεδο. Μόνο που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του ματς και έτσι αυτό μεταφέρθηκε για χθες, Δευτέρα (27/11).

Τελικά, έστω και με καθυστέρηση, οι άνθρωποι της Ζελέζιτσαρ αγόρασαν πορτοκαλί χρώματος μπάλες και δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τις βαμμένες με κόκκινο χρώμα λευκές, λες και ήταν πασχαλινά αυγά.

fdgdgdg