Ένα ερωτηματικό υπάρχει για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην αυριανή αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ, πίσω από τον σέντερ φορ ή… καθόλου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ακόμη το σκέφτεται. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει αποδώσει καλά στις προπονήσεις (αλλά και πέρυσι) ως παίκτης πίσω από τον σέντερ φορ και πιθανώς να τον δούμε σε ρόλο αντι-Κλέιτον, πίσω από τον Τοτσέ. Αν αγωνιστεί εκεί, ο Βραζιλιάνος θα περάσει αριστερά. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Λάζαρος να παίξει εκείνος ως εξτρέμ για να μη μείνει τόσο μακριά εκτός περιοχής ο Κλέιτον. Το τρίτο σενάριο θέλει τον Χριστοδουλόπουλο στον πάγκο και τον Μαυρία στη θέση του αριστερού εξτρέμ για να πιέζει περισσότερο τα άκρα της ακριτικής ομάδας.

Δέκα παίκτες έχουν εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κλέιτον και Τοτσέ. Εκτός πλάνων είναι οι Λέτο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, που κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Περιττό να αναφερθεί ότι η νίκη είναι επιβεβλημένη, ακόμη περισσότερο μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή με έναν βαθμό, αλλά κι έναν αγώνα περισσότερο από τους «πράσινους».

Σχεδιάζουν την… απολογία

Συνεχείς συσκέψεις με συνεργάτες του είχε και χθες ο Δημήτρης Γόντικας με πρώτο μέλημα τη μείωση της τιμής της μετοχής στα 0,33 ευρώ προκειμένου να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος και πιθανώς άλλοι επενδυτές, αλλά και για την απολογία ενώπιον της UEFA στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι «πράσινοι» καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη μη καταβολή 2,8 εκατ. ευρώ που αφορούν χρήματα και μπόνους σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει, καθώς επίσης και να αποδείξουν πώς μπορούν να εξοφλήσουν άλλα 5,2 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε οφειλές προς παίκτες μέχρι το τέλος του 2011. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα εξηγήσει στο ΔΣ της Τρίτης πώς έχει η ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη κατάσταση στην ομάδα, αφού ο χρόνος πιέζει και χρήματα δεν υπάρχουν.

Πηγή: sport-fm.gr