Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κοστίν Λάζαρ για την κόκκινη που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος μέσος παραδέχθηκε ότι ήταν σωστή η αποβολή του, όμως τόνισε ότι δεν χτύπησε τον Ραφίκ Τζεμπούρ και εξήγησε τι έγινε στη φάση με τον Κέβιν Μιραλάς.

«Η κόκκινη ήταν σωστή και για αυτό ζητώ συγνώμη επειδή άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες. Ωστόσο, δεν κτύπησα ποτέ τον Τζεμπούρ και αυτό φαίνεται στο βίντεο», τόνισε αρχικά ο 31χρονος παίκτης στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ και πρόσθεσε:

«Ζητώ συγνώμη για την κόκκινη κάρτα, αλλά δεν άντεχα να βλέπω τον Μιραλάς να κλαίει σαν μικρό κοριτσάκι και να κάνει θέατρο και τον Τζεμπούρ που ποτέ δεν τον χτύπησα να προκαλεί».

Καταλήγοντας, ο Λάζαρ δήλωσε: «Πριν την αποβολή μου ένας παίκτης του Ολυμπιακού (σ.σ.: ο Ορμπάιθ) με κτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να τιμωρηθεί. Έγιναν κι άλλα… Μετά έκανα εγώ ένα σκληρό μαρκάρισμα στο Μιραλάς και αυτός αντέδρασε υπερβολικά. Πήγα από πάνω του και του είπα να μην κλαίει σαν κοριτσάκι και τότε ήρθε και άρχισε να με προκαλεί ο Τζιμπούρ. Δεν άντεξα και αντέδρασα, αλλά τελικά μόνο εμένα απέβαλε ο διαιτητής. Ποτέ δεν κτύπησα όμως τον αντίπαλο…».

Πηγή: sportfm.gr