Τα περισσότερα παιδιά περιμένουν με αγωνία τα γενέθλιά τους, προκειμένου να περάσουν κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με επίκεντρο εκείνα και φυσικά να μεγαλώσουν τη συλλογή τους από δώρα, τα οποία έχουν μεγάλη -κυρίως συναισθηματική- αξία, καθώς όσο πιο πολλά και στα μάτια τους φανταχτερά είναι αυτά, τόσο γεμίζει η ψυχή τους.

Στη σύγχρονη εποχή, τα τεχνολογικά επιτεύγματα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος από τα δώρα στα παιδιά, αλλά σίγουρα η πλειοψηφία εξ αυτών δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάποιος θα τους φέρει ένα 18 καρατιών επιχρυσωμένο iPad. Ειδικά εάν το παιδάκι είναι 6 χρονών, αυτό φαντάζει ακόμη και ως αδιανόητο. Όχι όμως για την κόρη του Στίβεν Τζέραρντ, Λούρντες.

Πάντως, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ και για πολλά χρόνια διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική Αγγλίας, δεν έλαβε και τα καλύτερα των σχολίων γι’ αυτήν του την κίνηση. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν βλέπει τη χρησιμότητα ενός τέτοιου δώρου σε ένα τόσο μικρό παιδί. Και εντάξει, η Λούρντες ίσως είναι εξοικειωμένη με τέτοιου είδους ηλεκτρονική συσκευή, όπως και τα μεγάλο μέρος των παιδιών στην ηλικία της, αλλά το «18 καρατίων επίχρυσο» ήταν αυτό που δεν έκανε καθόλου θετικό… γκελ.

«Όταν έχεις όλα τα λεφτά του κόσμου και δεν έχεις ιδέα του τι πρέπει να αγοράσεις, έρχεται αυτό το μικρό… κόλλημα», ανέφερε στα social media ένας από τους επικριτές του Τζέραρντ. Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που τον στήριξαν, γράφοντας: «Εάν εσείς ή σύζυγός σας έχετε δουλέψει σκληρά στη ζωή σας και μπορείτε να αγοράσετε στα παιδιά σας ό,τι θέλετε, είναι δίκαιο και καθόλου λάθος να το κάνετε».