Στη ψυχολογική και όχι τόσο στη βαθμολογική σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού (1-0), στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού τόνισε πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους των «πρασίνων» και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό που αποσκοπούσε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πέτυχαν. Εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία. Δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μας έκανε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος θα ρίσκαρε και θα βρίσκαμε χώρους. Από εδώ και πέρα παίζουμε και πάλι Τετάρτη-Κυριακή και θα χρειαστεί να έχουμε ένα πολύ καλό ροτέισον για να πάρουμε τα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας και να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για την είσοδο του Πασχάλη Μελισσά στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν και ο «χρυσός σκόρερ»: «Σίγουρα. Θέλαμε μόνο να εξασφαλίσουμε το μηδέν. Και σε κόρνερ και στημένα που θα γινόταν να προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αλλά επειδή μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα ο Βύντρα από τα δεξιά προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm