Έκκληση σε όσους αγαπούν τον ΟΦΗ να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα μέσω διάθεσης μετοχών από τη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ. Ήδη 23 προσφυγές έχουν επιδικασθεί σε βάρος των Κρητικών και μάλιστα οι δέκα εξ αυτών θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συνεδρίασε σήμερα η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ και τα μέλη της συζήτησαν τα παρακάτω θέματα:

-Εγινε ενημέρωση στο οικονομικό και στις προσπάθειες που είναι σε εξέλιξη σχετικά με την εισροή χρημάτων, που είναι αναγκαία για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις και λειτουργικές ανάγκες της ΠΑΕ-ΟΦΗ.

-Εγινε αποτίμηση των μέχρι σήμερα προσπαθειών για την πώληση των μετοχών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η προσπάθεια για την διάθεση των μετοχών.

Μέλη της Δ.Ε. θα έχουν επαφές με επιχειρήσεις στη πόλη και στο νομό Ηρακλείου.

Η Δ.Ε. κάνει έκκληση σε όλους που αγαπούν τον ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να βοηθήσουν τη προσπάθεια που γίνεται και να προμηθευτούν μετοχές, γιατί η ΠΑΕ-ΟΦΗ θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρόνο να καλύψει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι:
Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.

Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 7-2-12, είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν».

Πηγή: sport-fm.gr