Οι Τάσος Μπακασέτας και Μάρκο Λιβάγια μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μίλαν (20:00) στο ΟΑΚΑ, για το Europa League.

«Μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το δείξαμε και στον πρώτο αγώνα που δώσαμε εκτός έδρας, όπου πήραμε θετικό αποτέλεσμα», δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο 24χρονος διεθνής επιθετικός, Τάσος Μπακασέτας. Χαρακτηρίζει κομβικό το παιχνίδι για τη συνέχεια του ομίλου, μιλάει για την απουσία του Πέτρου Μάνταλου και αναφέρει ότι στόχος της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις είναι η νίκη σε κάθε αγώνα.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται», τονίζει στον ΟΠΑΠ ο Μάρκο Λιβάγια. Αναφερόμενος στον Πέτρο Μάνταλο, επισημαίνει ότι πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για να καλυφθεί η απουσία του αρχηγού. Για τους στόχους της ΑΕΚ, ο 24χρονος Κροάτης επιθετικός, αναφέρει ότι είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Δείτε το βίντεο: