Η υπόθεση της προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη εναντίον του Παναθηναϊκού είχε δημιουργήσει πολλά ζητήματα στους «πράσινους», καθώς βρέθηκαν κοντά στο φάσμα της αφαίρεσης βαθμών. Ωστόσο, παρόλο που οι σχέσεις των δύο πλευρών παραλίγο να οδηγηθούν στα άκρα, τελικά βρέθηκε λύση και στο «τριφύλλι» πλέον υπάρχει ένας πονοκέφαλος λιγότερος.

Μετά από επαφές που είχαν με τον δικηγόρο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έφτασαν σε νέο διακανονισμό και έτσι εκείνος απέσυρε την προσφυγή του.

Λύση και με τις δύο «πράσινες» εταιρίες

Βεβαίως, του Ταυλαρίδη το θέμα είναι ένα από τα πολλά που… τρέχουν και απασχολούν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Μεταξύ των εκκρεμών υποθέσεων, είναι και αυτές με τις δύο εταιρίες που συντηρούσαν τον αγωνιστικό χώρο σε Λεωφόρο και Κορωπί. Πάντως, και εκεί φαίνεται να βρίσκεται λύση, καθώς με τη μια εξ αυτών φαίνεται -βάσει των «πράσινων» ρεπορτάζ- να υπήρξε συμφωνία, ενώ με τη δεύτερη αναμένεται να υπάρξει συζήτηση την προσεχή Δευτέρα (30/10).

Βλέπουν το χρώμα του χρήματος

Παράλληλα, η ΠΑΕ, αξιοποιώντας τα χρήματα από τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, αναμένεται μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας να βάλει χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Αυτά τα χρήματα, ωστόσο, δεν αφορούν τη δόση συμβολαίων του Οκτωβρίου, αλλά τα ενοίκια που οφείλει η ομάδα και μισθούς και μπόνους από την προηγούμενη σεζόν.