Ικανοποίηση για την πρόοδο των έργων στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι στην ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του στους συνεργάτες του για το γεγονός ότι οι εργασίες είναι λίγο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ξεκαθάρισε σε όλους πως στόχος είναι το γήπεδο να είναι πανέτοιμο το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να μπει σε αυτό η ομάδα με την έναρξη της αναφερόμενης σεζόν. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε από όσους «τρέχουν» να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Παράλληλα, στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου σε κατασκευαστική εταιρεία. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ενημέρωση προς τις ενδιαφερόμενες εταιρίες να ετοιμάζουν τις προσφορές τους.

Βεβαίως, στην ΑΕΚ δεν λησμονούν ότι υπάρχει μια εκδίκαση στο ΣτΕ που είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του 2018, το ζήτημα της υπογειοποίησης, αλλά και το ότι έχει κηρυχτεί άκυρη η Γενική Συνέλευση που αφορούσε το παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής στη «Δικέφαλος 1924». Για όλα αυτά τα ζητήματα, στον «δικέφαλο» εμφανίζονται σίγουροι ότι θα υπάρξει λύση και δεν θα μπει κανένα εμπόδιο.