Εγκλωβισμένη στα «θέλω» του Ανδρέα Βγενόπουλου και της έλευσης των Αράβων είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε να μειωθεί η τιμή της μετοχής σε 0.33 ευρώ και να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τις ευθύνες του για τη ΓΗΠΕΛ.

Από την πλευρά του, ο Τζίγγερ υποστηρίζει ότι τις έχει αναλάβει, όμως ο «Βγενό» λέει δεν έχει καλυφθεί.

Όσον αφορά την τιμή της μετοχής, μπορεί να μειωθεί μόνο σε επόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Ο Βγενόπουλος παρουσιάζεται διατεθειμένος να βοηθήσει, όμως με αυτά που ζητάει δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα εξέλιξη.

Από την πλευρά τους, οι Σαουδάραβες περιμένουν να ψηφιστεί ο επίμαχος νόμος για να μπορέσουν να μπουν στην διοίκηση του «τριφυλλιού». Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, υπάρχει μία πληροφορία που αναφέρει ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο αύριο (Δευτέρα) να δεσμευτούν 15 εκατ. ευρώ για την «πράσινη» και να γίνει προσπάθεια για μία ή δύο μεταγραφές.

Στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την εμφάνιση των Αράβων, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τις μεταγραφές. Ο Βγενόπουλος έδειξε διατεθειμένος να βοηθήσει για την ενίσχυση της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί. Το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση θεωρείται απίθανο, επειδή η ΠΑΕ χρωστάει στους παίκτες και δεν μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικά στοιχεία στην UEFA.

Πηγή: sport-fm.gr