Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα κόντρα στην Αούστρια Βιέννης παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του στην κάμερα της AEK TV. Ο Ισπανό τεχνικός στάθηκε επίσης στην απόδοση του Μάρκο Λιβάγια, ενώ έστειλε το μήνυμα πως στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του θα ανοίξει το rotation.

Αναλυτικά οι δηλώσεις το Χιμένεθ στην κάμερα της AEK TV:

Για το 2-2 με την Αούστρια, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια, τη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου και την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν. Δεν είμαι όμως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να υπάρξουν σε πολλά παιχνίδια, αυτό σημαίνει πως συσσωρεύεται η κούραση, μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί. Αυτό που θα κάνω είναι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε εκτός από την καλή εικόνα, να μπορέσουμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι».

Σχετικά με την εμφάνιση του Λιβάγια, ανέφερε: «Αυτό που περιμένω είναι ο Μάρκο να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Μας κόστισε αρκετά το να μπορέσει να βρεθεί στο επίπεδο που είναι, να συνεχίσει το ίδιο και να βοηθάει την ομάδα με τα γκολ του, τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι επιθετικοί».

Τέλος, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, επισήμανε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το να παίζεις κάθε 3-4 ημέρες απαιτεί το να είσαι μία μεγάλη ομάδα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε δυνατά και να διεκδικούμε κάθε φορά το καλύτερο. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα κι ελπίζουμε να φύγουμε με τη νίκη».

 Δείτε το βίντεο: