Ακόμη έναν τραυματισμό στην αμυντική της γραμμή μέτρησε χθες το βράδυ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης η ΑΕΚ. Ο Ούρος Τσόσιτς αποχώρησε τραυματίας και έγινε αλλαγή στο 22ο λεπτό, με τον Τζανετόπουλο να περνάει στη θέση του.

Η πρώτη εκτίμηση για την κατάστασή του, περίπου 45 λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφέρει πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Βεβαίως, ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί και τον απεικονιστικό έλεγχο, αλλά είναι δεδομένο ότι εάν επιβεβαιωθεί η θλάση, τότε θα μείνει κοντά στις τέσσερις εβδομάδες εκτός.

Αυτό το γεγονός βάζει ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στο κεφάλι του Μανόλο χιμένεθ, καθώς στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, μετράει πολλές απώλειες. Τους εδώ και καιρό τραυματίες Λαμπρόπουλο και Τσιγκρίνσκι, τον Λόπες, ακόμη και ο Σιμόες, σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ανασταλτική λειτουργία της Ένωσης μπαίνει στην εξίσωση. Πλέον, προστέθηκε και ο Τσόσιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, δεν υπολόγιζε ούτως ή άλλως τον Σέρβο στόπερ για το κυριακάτικο (01/10, 20:30) ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα, λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Βάλσαμο» για την ΑΕΚ θα αποτελέσει η διακοπή στη συνέχεια, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.