Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, εκδικάστηκαν 461 χιλ. ευρώ στον Τελάντερ

Η ΕΠΟ βάζει ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στην ΠΑΕ - Ανάλογα προβλήματα και για Ηρακλή με Περνίς


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
13:27
27/09/2017
Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, εκδικάστηκαν 461 χιλ. ευρώ στον Τελάντερ
loading

Νέα άσχημα μαντάτα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία έμαθε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι πρέπει να καταβάλει σε 10 μηνιαίες ισόποσες δόσεις το ποσό των 461.397,48 στον πρώην στόπερ του, Ράσμους Τελάντερ.

Παράλληλα, ανάλογη εξέλιξη υπήρξε και για τον Ηρακλή, που θα πρέπει να αποπληρώσει (δύσκολα, βάσει των όσων έχουν συμβεί στην ομάδα) τον Ντούσαν Περνίς σε 7 ισόποσες μηνιαίες δόσεις το ποσό των 116.359 ευρώ.

Τέλος, η Ομοσπονδία έριξε «άκυρο» σε Χαλκίδα και Ιωνικό Νικαίας, στην προσπάθεια που έκαναν για άνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες (στη Football League), δηξλαδή.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

-Να απορρίψει τις προσφυγές των σωματείων Χαλκίδα, Ιωνικός Νικαίας κατά της υπ’ αριθμ. 3/11.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

-Να καταβληθεί στον Ντούσαν Περνίς από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 το ποσό των 116.359 ευρώ σε 7 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου ύστερα από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

-Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των 461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει