Την απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Λουκά Βύντρα ως δεξί μπακ και στο κέντρο της άμυνας να τοποθετήσει τον Ματίας Μπιάρσμιρ πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Σουηδό αμυντικό, αφού θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής μετά τους τραυματισμούς των Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι και την αποχώρηση του Καντέ για το Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Καντέ, Μπιάρσμιρ και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιμάο και Βιτόλο, έχοντας στα αριστερά τον Μαυρία και δεξιά τον Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κλέιτον με τον Λέτο.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» δεν έχουν μαζί τους, του Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο που είναι ανέτοιμοι, τους Νίνη, Σαριέγκι Μπουμσόνγκ που είναι τραυματίες, τον Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος και τον Καπίνο που έμεινε εκτός να ξεκουραστεί ο ίδιος αλλά και για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Καρνέζης.

Πηγή: sport-fm.gr