Την πίστη του προς το πρόσωπο του Τιερί Ανρί, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γάλλο επιθετικό στο παιχνίδι κόντρα στη Λιντς, για το Κύπελλο Αγγλίας (9/1), παρά το γεγονός ότι ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο για να επιστρέψει σε καλή φυσική κατάσταση.

«Ο Τιερί θα πάρει χρόνο συμμετοχής, κόντρα στη Λίντς, όμως 90 λεπτά ακόμη είναι πολύ για αυτόν, επειδή έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό. Δουλεύει σκληρά, αλλά από θέμα φυσικής κατάστασης έχει μείνει πίσω. Σε μία- δύο εβδομάδες θα είναι μια χαρά», ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.

«Δεν μπορείς να ξεγράψεις αυτά που κάποιος έχει κάνει και αυτά που ο Τιερί έχει προσφέρει θα ισχύουν για πάντα. Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δώσει και άλλη αίγλη στο άγαλμα του. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα κάνει.

Ο Τιερί είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο παίκτη, ιδιαίτερα στο μέσο της σεζόν. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει στο σύλλογο»,συμπλήρωσε ο Βενγκέρ.

Πηγή: sport-fm