Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top 16 έχουν εξαιρετικές δυνατότητες και αδυναμίες. Αφού υπενθύμισε πως «… για μας αυτό που προέχει είναι το σημερινό ματς με το Ρέθυμνο», ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε το αποτέλεσμα της κληρωτίδας.

«Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ομάδα στο Top 16. Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι το πώς θα είναι το πρόγραμμά μας και ποια είναι τα ταξίδια σε σχέση με τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει σημασία να είμαστε όλοι υγιείς, όπως στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας. Είναι λίγα τα παιχνίδια στη φάση αυτή και μετρά κάθε λεπτομέρεια», ανέφερε.

Όσο για κάθε αντίπαλο της ομάδας του ξεχωριστά, τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είχε κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση, αλλά είχε τραυματισμούς βασικών παικτών της και έχασε έναν παίκτη που πήγε πίσω στο ΝΒΑ. Η Ούνιξ είναι μία ομάδα που διαθέτει αρκετή εμπειρία, ενώ η Αρμάνι με τον τρόπο που προκρίθηκε νικώντας την Παρτιζάν στο Βελιγράδι έδειξε χαρακτήρα. Έχουμε τρεις αντιπάλους που έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Τέλος, για την ιδιαιτερότητα των αγώνων με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου αγωνίζονται Φώτσης και Νίκολας, τόνισε: «Η προσφορά των δύο αυτών παικτών ήταν τεράστια στον Παναθηναϊκό, αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Το κίνητρο και γι’ αυτούς, αλλά και για εμάς θα είναι πολύ υψηλό».

Πηγή: sport-fm.gr