Το θέμα της απόκτησης του βασικού τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν έχει τραβήξει πολύ παραπάνω από όσο θα ήθελαν στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο λόγος που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία και να αποκτήσουν άμεσα τον παίκτη που θα καθήσει κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον άνθρωπο τον οποίο θα εμπιστεύεται για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Εκκρεμότητα που έφτασε μέχρι αυτό το χρονικό σημείο, γιατί οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν τη μεγάλη κίνηση με τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Αλλά, δεν μπορούν να περιμένουν… για πάντα!

Ο Μεξικανός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν δώσει τελεσίγραφο να απαντήσει το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο ΠΑΟΚ θα εγκαταλείψει την περίπτωσή του και θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Για τον Οτσόα φαίνεται ότι έχει μπει «σφήνα» και η Μαρσέιγ, κάτι που σίγουρα περιπλέκει τα πράγματα…

«Έρχεται ο Ρέι»

Μια από τις εναλλακτικές για τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεν τελειώσει θετικά η προσπάθεια απόκτησης του Οτσόα, είναι ο Ροντρίγκο Ρέι. Βάσει των όσων έχουν φανεί από πλευράς συλλόγου, ο Αργεντινός κίπερ είναι η Νο1 περίπτωση πίσω από τον Μεξικανό συνάδελφό του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χθες ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αργεντινής «Radio Oreja», ο 26χρονος γκολκίπερ θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Τετάρτης για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γοδόι Κρους, με αντίπαλο την Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα συμβεί.