Συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, με τον Ζοσέ Γκόμεζ, να βλέπει την προπόνηση της Τετάρτης να ολοκληρώνεται χωρίς νέα προβλήματα.

«Δυνατό» ατομικό πρόγραμμα για τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος σε 15 μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ατομικό, αλλά πιο χαλαρό πρόγραμμα από τον Λάζαρο, έκαναν οι Τοτσέ και Νίνης.

Από εκεί και πέρα, το… μενού προπόνησης για τους υπόλοιπους «πράσινους», περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, παιχνίδι σε οκτώ μικρές εστίες και δίτερμα.

Πέμπτη το εξιτήριο του Φερέιρα

Μπορεί η υγεία του Πορτογάλου προπονητή να έχει σταθεροποιηθεί, αλλά το μικρόβιο της πνευμονίας είναι αρκετά επικίνδυνο και θέλει. Για να μην υπάρξει οποιαδήποτε επιπλοκή, θέλει αντιβίωση και ζεστό περιβάλλον. Έτσι, ο Φερέιρα ναι μεν θα βγει από το «Υγεία» την Πέμπτη, αλλά δεν θα μπορεί να κάτσει ώρες στο κρύο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει την ομάδα του από τον αγωνιστικό χώρο το Σάββατο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, δεδομένη θεωρείται η επίσκεψή του στην Παιανία την Παρασκευή που θα μιλήσει στους παίκτες. Το ίδιο, θα γίνει και το Σάββατο στο ξενοδοχείο, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το γήπεδο.

Φθηνό εισιτήριο και πάλι

Συνεχίζεται η φιλική προσέγγιση της ΠΑΕ στον κόσμο της ομάδας. Μετά τα μίνι διαρκείας που εξέδωσε (όποιος προμηθευτεί την κάρτα μέχρι το Σάββατο, θα έχει μπόνους και το ματς με τον Αστέρα) και την γενική είσοδο των 10 ευρώ στο ματς με τον ΟΦΗ, από 10 μέχρι 15€ θα κυμαίνονται τα εισιτήρια και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που κυκλοφορούν την Πέμπτη.

Η ΠΑΕ ναι μεν έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη του κόσμου, αλλά ίδια ανάγκη έχει και η ομάδα, την μαζική στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επίσης, η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν επιτρέπει να υπάρχουν ακριβά εισιτήρια και αυτό στην ΠΑΕ, δείχνουν να το έχουν καταλάβει εδώ και καιρό.

Πηγή: Sport-fm.gr