Το γκολ του Κώστα Κατσουράνη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν το 19ο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σε συνολικά 100 συμμετοχές. Πολλά τέρματα για αμυντικό μέσο, κάτι που αποδεικνύει γιατί ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός. Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα ή πιο κρίσιμα γκολ του Κατσουράνη με το «τριφύλλι».

Να σημειωθεί ότι ο Πατρινός, στη μέχρι τώρα καριέρα του στους «πράσινους», μετράει 70 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με 17 γκολ, 22 στα Κύπελλα Ευρώπης, με δυο τέρματα και 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να έχει σκοράρει.

Το πρώτο…

Είναι 4 Αυγούστου του 2009, όταν ο Κατσουράνης σκοράρει για πρώτη φορά με την… παλιά του αγάπη. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την ήττα τους με 3-1 στην Τσεχία, επικρατούν με σκορ 3-0, εν μέσω αποθέωσης.



Η μπάλα χάθηκε, ο «Κατσούρ» σκόραρε!

Άλλο ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Πατρινό και μάλιστα το δεύτερο στη νίκη (2-1) απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Καραγκούνης, Γκάμπριελ και Σισέ αλλάζουν εντυπωσιακά την μπάλα και ο Κατσουράνης, με πλασέ σκοράρει. Εντυπωσιακό!

Απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, στις 13 Φεβρουαρίου του 2011 και πιάνοντας εξαιρετική απόδοση επικρατεί με 3-1. Ο Κατσουράνης ανοίγει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ. Επειτα από κεφαλιά πάσα του Σαριέγκι, πιάνει το σουτ απευθείας και σκοράρει, κάνοντας το 1-0.

Πλασέ χωρίς να βλέπει!

Ευκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη με 4-0, τη φετινή σεζόν και ένα ακόμη όμορφο γκολ από τον Κατσουράνη. Ο διεθνής άσος πλασάρει, χωρίς να βλέπει(!), αλλά καταφέρνει να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Πω, πω ένα βολέ!

Παναθηναϊκός εναντίον Ατρομήτου (3-1), τον Δεκέμβρη του 2009. Άλλο ένα εξαιρετικό γκολ, με δυνατό βολέ από τον Κατσουράνη. Σέντρα του Καραγκούνη, από τα αριστερά, ξερό απ’ ευθείας σουτ του «Κατσούρ» και γκολ! Απολαύστε το…


«Ψαράκι» από… 20 μέτρα!

Ένα από τα ωραιότερα γκολ του Κατσουράνη είναι αυτό με τη Λάρισα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό. Γέμισμα του Νίνη από τα δεξιά, ο Μάλαρτζ διώνει με γροθιές και ο πολυμήχανος «Κατσούρ», με κεφαλιά ψαράκι, έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Μαγεία και επίδειξης ποδοσφαιρικής εξυπνάδας…

Ανατροπή, στην 100η του συμμετοχή

Για τελευταίο σας αφήσαμε το πιο «φρέσκο» και σίγουρα ένα από τα πιο καθοριστικά γκολ του Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό. Στην 100η του συμμετοχή, με το «τριφύλλι», σκοράρει το νικητήριο (2-1) γκολ επί του Πανιωνίου, ολοκληρώνει την ανατροπή και πανηγυρίζει σαν τρελός. This is katsour…

Πηγή: sport-fm.gr