Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι «αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός» και κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Νάτσο Σκόκο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για να πάνε σε νέο… γάμο, αλλά μένει βρεθεί η λύση και με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Η Ένωση φαίνεται να έκανε την κίνηση «ματ» για τον 32χρονο άσο και να τον έκλεισε, την ώρα που οι μνηστήρες έδειχναν να πληθαίνουν. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι επαφές των τελευταίων 24ώρων και η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» ικανοποίησαν τον παίκτη, που είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όμως, για να γίνει πάλι παίκτης της ΑΕΚ μετά από περίπου έξι χρόνια ο Αργεντινός, πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με τη Νιούελς, κάτι που αναμένεται να έχει κάποιες δυσκολίες, όχι όμως αξεπέραστες. Οι «λεπροί» (όπως είναι το προσωνύμιο της αργεντίνικης ομάδας) βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις δεν αναμένεται να υπάρξουν, παρά τα όσα διαμηνύθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως αναφέρεται, οι τρεις πλευρές μπορεί να καταφύγουν στη λύση ενός… τρικ, που θα τις έχει όλες ικανοποιημένες. Όσο και να ακούγεται παράξενο, ο Σκόκο θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Νιούελς έως το καλοκαίρι του 2020 (το τωρινό λήγει το 2018), ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματά του. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πλάνο ο 32χρονος φορ θα επιστρέψει ως δανεικός στην ΑΕΚ, η οποία θα του καλύπτει τις απολαβές, με την προοπτική να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2019.