Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας έκανε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των Σκανδιναβών στη νίκη επί της Γαλλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν λογικό να τραβήξει πολλά βλέμματα επάνω του, με το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων να είναι έντονο το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιόχανσον βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπριζ, η οποία έστειλε «κατάσκοπο» στο ματς με τους «τρικολόρ» για να τον δει από κοντά. Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα «Ttella», στην οποία τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και στο Champions League και πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Ωστόσο, επισήμανε πως αν εμφανιστεί κάτι άλλο στην καριέρα του, θα το δει.

«Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είμαι συγκεντρωμένος εκεί. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και μπροστά μας έχουμε την συναρπαστική προοπτική του Champions League. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, αλλά αν εμφανιστεί κάτι άλλο, θα το δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος της Ένωσης.