Μπορεί στην αρχή και στα μέσα της σεζόν ο Αντρέ Σιμόες να μην είχε φτάσει στα γνωστά στάνταρ απόδοσής του, αλλά προς το τέλος ανέβασε… στροφές και έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες. Αυτό ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, το οποίο αρχίζει σταδιακά να εκδηλώνεται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportday», η Μάιντς βλέπει… ζεστά τον μέσο των «κιτρινόμαυρων» και είναι από τις τοπ επιλογές της για τη θέση στη μεσαία γραμμή της. Παράλληλα, από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων και από άλλες χώρες, αναφέροντας το όνομα της Βασιλείας.

Όποιος, πάντως, επιθυμεί να αποκτήσει τον Σιμόες, είναι σίγουρο ότι πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2019, με τη ρήτρα αποδέσμευσης να κυμαίνεται γύρω στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή, υπάρχουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, που το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου τέτοιον καιρό και θα είναι πολύ πιο εύκολο για όποιον ενδιαφερόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό του με σχετικά πιο προσιτό αντίτιμο.