Την έναρξη έρευνας σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της UEFA ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Αφορμή για την απόφαση αυτή αποτέλεσαν τα πολλά δημοσιεύματα περί ύπαρξης χειραγωγημένων αγώνων για το Κύπελλο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Μεγαλόνησο τις υποψίες των υπευθύνων της ομοσπονδίας προκάλεσαν τα υπερβολικά ποσά πονταρίσματος σε ειδικά στοιχήματα, πολλά εκ των οποίων επιβεβαιώθηκαν από την εξέλιξη των αγώνων του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στη Κ.Ο.Π:

Διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με πιθανούς προσυνεννοημένους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στο θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola, περιόδου 2011/2012, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι άρχισε η διεξαγωγή έρευνας σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ και οτιδήποτε προκύψει θα το ανακοινώσει.

Είναι γενική παρατήρηση ότι σε συγκεκριμένους αγώνες το στοίχημα που έχει τοποθετηθεί είναι αρκετά ψηλό πέραν του λογικού, σε σύγκριση με το ενδιαφέρον που είχαν οι αγώνες.

Πηγή: sport-fm.gr