Την πεποίθηση πως θα βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Κώστας Ελευθεράκης.

Εξάλλου, «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο καθαρή ομάδα. Δεν χρωστάει τίποτα στην εφορία ούτε σε κανέναν παίκτη», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος μέσος.

Ο Κώστας Ελευθεράκης, μίλησε στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας και τον Βασίλη Σαμπράκο για το αγωνιστικό και το ιδιοκτησιακό κομμάτι, όπως επίσης και για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

-Για τα αγωνιστικά και το παιχνίδι με τον Άρη:

«Δεν ήταν ευχάριστο απόγευμα για μας στο Χαριλάου. Κάποια στιγμή, έρχεται και η κάμψη. Θεωρώ πως θα το ξεπεράσουμε γρήγορα. Εμάς το θέμα μας είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και να μην μεταβιβάζουμε το άγχος στους αθλητές. Ε, στη Θεσσαλονίκη βρεθήκαμε σε άσχημα μέρα, έπαιξε καλά κι ο Άρης και κέρδισε. Αυτό ήταν. Να μην ξεχνάμε όμως, πως ξεκινήσαμε μια δύσκολη σεζόν με τους αποκλεισμούς στην Ευρώπη. Αλλάξαμε αγωνιστικό στυλ και αρχίσαμε να αποδίδουμε καλά και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε και έτσι».

-Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα οικονομικά προβλήματα:

«Οικονομικά, είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μία πολύωρη συζήτηση στο Δ.Σ. και ενημερωθήκαμε από τον κ. Γόντικα για αυτά. Θεωρώ ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, αλλά νομίζω ότι θα περάσουμε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο καιρό, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι από τα μεγάλα κλαμπ και θα βρει τον δρόμο του. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν. Για ένα χρονικό διάστημα ακόμη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μετά, δεν ξέρουμε απο τώρα ούτε μπορούμε να προσδιορίσουμε τι θα γίνει.

Όσο Για τον Αλ Σαούντ, δεν ξέρω. Υπήρχε ένα μνημόνιο, κανένας από τους τέσσερις όρους που είχε συμφωνηθεί δεν έχει εκπληρωθεί από την πλευρά του πρίγκιπα και έπρεπε να αναζητήσουμε και εμείς κι άλλη λύση. Εμείς, σαν διοίκηση, προσπαθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως θα μπουν λεφτά στα ταμεία».

-Για τον κόσμο της ομάδας:

«Όταν άρχισε αυτή η διαδικασία με την παραίτηση του κυρίου Βαρδινογιάννη, τότε είπα, πως θέλω να δω την συμπαράσταση του κόσμου. Και αυτό έγινε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που στηρίζουν την ομάδα από την αρχή επειδή πρόκειται και για αξιέπαινη συμπεριφορά στο γήπεδο. Αυτό μας χαροποιεί όλους μας».

Πηγή: sportfm.gr