Για χυδαιότητα αντιμετώπισης ζητημάτων που αφορούν στον Παναθηναϊκό, ώστε οι «πράσινοι» να είναι πάντα χαμένοι, έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η βουλευτής του ΚΚΕ, κληθείσα να σχολιάσει την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, για τις συμπλοκές του με παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απάντησε: «Για κίτρινη ήταν, άντε σου λέω εγώ να έτρωγε και μια αγωνιστική. Βρε αθεόφοβοι, έναν άνθρωπο υπόδειγμα ήθους ποδοσφαιρικού, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να προσπαθεί να τον βγάλει κάποιος με εξοντωτική ποινή από τη μέση;».

Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε «προβοκάτορα, κρετίνο, χαμένο, ανόητο» τον άγνωστο που έριξε ένα κουτί μπύρας τραυματίζοντας τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν έχω κανένα μίσος για τον ΠΑΟΚ, είμαι αντιολυμπιακός. Για να μιλήσω μια τέτοια μέρα για τον Παναθηναϊκό, είμαι μέχρι εδώ!».

Κλείνοντας, εν όψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, η βουλευτής του ΚΚΕ παρότρυνε τους παίκτες της αγαπημένης της ομάδας «να πάμε σήμερα χωρίς τον Μπεργκ, να ρίξουμε μια τριάρα να τελειώνουμε!».