Δύο χρόνια χωρίς τίτλο ήταν αρκετά για τον Τάιγκερ Γουντς, που κατόρθωσε να αφήσει πίσω τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει και αφορούσε την προσωπική του ζωή, και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κορυφαίος Αμερικανός γκόλφερ έχοντας αντίπαλο τον συμπατριώτη του Ζακ Τζόνσον, κατέκτησε το τουρνουά του Σέργουντ, στέλνοντας… μήνυμα ότι η μεγάλη επιστροφή είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Σίγουρα έχει περάσει κάποιο διάστημα, αλλά τα κατάφερα και νιώθω σαν να μην πέρασε μία μέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το παιχνίδι μου» τόνισε ο 35χρονος αθλητής που είχε να πανηγυρίσει τίτλο από το αυστραλιανό master του 2009.

«Έπρεπε να είμαι υγιής προκειμένου να είμαι ξανά δυνατός και εκρηκτικός ώστε να μπορώ να προπονηθώ. Στην συνέχεια όλα μπήκαν σε μία σειρά» πρόσθεσε ο Γουντς, που στάθηκε στην επιθυμία του να δώσει το «παρών» σε όλα τα μεγάλα τουρνουά που θα ακολουθήσουν. «Δεν θέλω να χάνω τα μεγάλα τουρνουά. Είμαι ενθουσιασμένος για την σεζόν που έρχεται. Νιώθω χαρούμενος για την πρόοδο που έχω κάνει και πραγματικά ανυπομονώ. Με πολλή δουλειά θα είμαι έτοιμος» τόνισε ο εκ των κορυφαίων γκόλφερ του κόσμου, που πλέον μετρά 95 τίτλους.

Πηγή: sportfm.gr