Νέα παράταση πήρε η παρουσίαση των χρημάτων από τον Αλ Σαούντ. Ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας, δήλωσε αυτή τη φορά πως τα 15 εκατ. ευρώ που πρέπει να εμφανίσει ο πρίγκιπας σε ειδικό λογαριασμό θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα και σίγουρα όχι στις αρχές της. Επίσημη δικαιολογία είναι πως συνεργάτης του θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Τζέντα για να παραδώσει τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ και των θυγατρικών της στο επιτελείο του Αλ Σαούντ. Πάντως πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβίας αναφέρουν πως η οικογένεια του πρίγκιπα έχει ενδοιασμούς για το αν θα επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό καθυστερεί…

Η διοίκηση της ΠΑΕ, που κουράστηκε να περιμένει, όρισε ΔΣ για την ερχόμενη Τρίτη, όταν και αναμένεται να δοθεί εντολή στην Arboris Capital να φέρει πρόταση. Η εν λόγω εταιρεία ήδη έχει κάνει προεργασία κι επαφές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει συγκεκριμένη πρόταση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση και θα τον ανεβάσει σε άλλα επίπεδα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη SportDay ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης παρέδωσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ για μία τετραετία από τον ίδιο κι άλλους Παναθηναϊκού επιχειρηματίες. Η συγκεκριμένη λύση προτείνεται σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν ή συνεχίσουν να καθυστερούν αυτές των ξένων επενδυτών, αλλά δεν αποκλείεται και η συνεργασία με τον ξένο επενδυτή. Στην πρόταση προβλέπεται πως αν μέσα στην τετραετία προκύψει επενδυτής που θέλει να αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών, θα αποκτήσει αυτομάτως και το μάνατζμεντ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βρίσκεται στο εξωτερικό και περιμένει τις κινήσεις των ενδιαφερόμενων. Ο «Τζίγκερ» δεν έχει θέσει χρονικά όρια για τη μεταβίβαση των μετοχών του και συνεχίζει να λέει πως θα τις πάρει όποιος βάλει τα 15 εκατ. ευρώ.

Δοκίμασε Βύντρα

Τον Λουκά Βύντρα σε ρόλο δεξιού μπακ δοκίμασε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Στέργος Μαρίνος είναι ετοιμοπόλεμος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να προτιμά τον Βύντρα για καλύτερη αμυντική λειτουργία, αλλά κι επειδή δεν έχει χάσει προπονήσεις σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του. Άλλες αλλαγές δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα και οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο και Κλέιτον.

Ουδέν θέμα Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ περνά δύσκολες στιγμές στη Λάτσιο (δεν σκοράρει και έχει βρεθεί στο στόχαστρο μερίδας οπαδών) και γρήγορα δημιουργήθηκε φημολογία περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Από την ΠΑΕ κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά, καθώς το κόστος μίας τέτοιας κίνησης είναι τεράστιο και… ασήκωτο, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα στο σύλλογο.

* Η πώληση των μίνι-διαρκείας άρχισε χθες και ήδη η ανταπόκριση είναι ικανοποιητική.

Πηγή: sport-fm.gr