Παλινωδίες, θέατρο του παραλόγου, σίριαλ με… κωμικοτραγικό περιεχόμενο, όπως και να χαρακτηρίσει κανείς το απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες για το εάν θα γίνει ή όχι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος την ημέρα, στην ώρα και στον τόπο που προγραμματίστηκε, είναι «μέσα». Το θέμα είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον αυτού του παιχνιδιού, που θεωρητικά θα ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το δεδομένο είναι ότι αυτοί που αναμένεται να βρεθούν αύριο το βράδυ μέσα στο Πενθσσαλικό Στάδιο, δηλαδή οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, όπως και οι οπαδοί, έχουν απηυδήσει. Άλλωστε, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά και τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Αυτήν τη στιγμή, αυτό που φαίνεται, είναι ότι πάμε προς το «ναι», με τον τελικό του Κυπέλλου τελικά να πραγματοποιείται. Αλλά, κανείς δεν μπορεί να βάλει το… χέρι του στη φωτιά. Ακόμη και μια ώρα πριν την προγραμματισμένη πρώτη σέντρα σε αυτό.

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο νέα σύσκεψη ασφαλείας, στην οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί εάν πράγματι γίνει ή όχι ο τελικός. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν ΕΠΟ, Αστυνομία, ΓΓΑ, αλλά και οι δυο ομάδες, με τις δύο ΠΑΕ να είναι δεδομένο ότι επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα.