Τον δικό της… κελεμπία ψάχνει -ανάμεσα σε άλλους πιθανούς επενδυτές- η ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα μετά το περιβόητο ταξίδι του στο εξωτερικό.

Μπορεί, λοιπόν, να κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό» ο προορισμός και ο βαθμός προόδου των επαφών του με ξένες εταιρείες, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τη μια απ’ αυτές να έχει τη βάση της στη Σαουδική Αραβία.

Το μόνο που έχει αποκαλυφθεί γύρω από το ταξίδι του προέδρου της ΑΕΚ είναι η… μυστικότητα που έπρεπε να το περιβάλλει.

Ακόμα και μετά την επιστροφή του, λοιπόν, στην Ελλάδα, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει κάτι περισσότερο για τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές πέρα από το ότι αυτές επρόκειτο να γίνουν με τους ίδιους -και όχι με μεσάζοντες.

Παρόλα αυτά, πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο της «Ένωσης» να έχει συζητήσεις με δυο εταιρείες, η μία εκ των οποίων από τη Σαουδική Αραβία. Οι επαφές, ωστόσο -τόσο μ’ εκείνη, όσο και με την άλλη υποψήφια- περιορίζονται προς το παρόν σε ανταλλαγή στοιχείων και δεν είναι σε επίπεδο που να επιτρέπει εκτιμήσεις για την εξέλιξή τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες διαδικασίες αναγκαστικά θα δρομολογηθούν άμεσα, αφού η κρίσιμη (και χωρίς δυνατότητα νέας αναβολής) Γενική Συνέλευση είναι προ των πυλών και ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να παρουσιάσει κάποια εναλλακτική λύση.

Πηγή: sportfm.gr