Δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Καπίνο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα που επιστρέφει μετά από ένα μήνα απουσίας, είναι κανονικά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Ρούντολφ και Τοτσέ. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται από τη Δευτέρα να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Τη 18μελή αποστολή αποτελούν οι: Καπίνο, Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Λέτο, Πετρόπουλος, Μαυρίας.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για την ενδεκάδα, μοναδικό ερωτηματικό είναι η θέση του δεξιού μπακ που διεκδικούν Μαρίνος και Βύντρα. Οι υπόλοιποι εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι οι Καπίνο, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο.

Πηγή: sportfm.gr