Τελευταία προπόνηση με ελλείψεις ήταν αυτή της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει από σήμερα να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι διεθνείς Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Κουίνσι, προκειμένου να προετοιμάσει σε πλήρη σύνθεση την ομάδα του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής είδε από σήμερα να καταφθάνουν οι πρώτες… ενισχύσεις, καθώς επέστρεψαν έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Ελπίδες οι Μαυρίας και Λαγός. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Σεϊταρίδης, που μαζί με τον Νίνη είναι εκτός πλάνων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων, κρίνοντας πως ακόμη ο Βύντρα δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει τη θέση του Μαρίνου στο δεξί άκρο της άμυνας. Έτσι το σχήμα του «τριφυλλιού» θα είναι: Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο.

Πηγή: sportfm.gr