Ο Μάκης Κασνακίδης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έκανε λόγο για τρεις εταιρείες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν. Η είδηση αυτή εμμέσως επιβεβαιωνόταν από την διοίκηση.

Ποιες είναι αυτές οι εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα διοικητικά της Ένωσης;

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια εταιρεία από τη βόρεια Ευρώπη, μία ιταλική και μια αγγλική, με την τελευταία να μοιάζει η πιο σοβαρή περίπτωση, μια και ήδη έχει αναμειχθεί σε δύο υποθέσεις αγοραπωλησίας ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόκειται για εταιρείες sports management, οι οποίες ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ανθρώπους που ενδεχομένως να ενδιαφερθούν να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Οι επαφές υφίστανται εδώ και καιρό και αυτό που κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι ότι δεν έχει σημειωθεί καμία αξιόλογη πρόοδος.

Μέχρι στιγμής καμία εκ των τριών εταιρειών δεν έχει αναφέρει ποιον εκπροσωπεί και επίσης δεν έχει ζητήσει από την ΑΕΚ να δώσει οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Αυτά τα στοιχεία κάνουν την περίπτωση της Petit Chateau, με την οποία πρόσφατα διαπραγματευόταν ο Σταύρος Αδαμίδης, να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή…

Πηγή: sport-fm.gr