Τη ξένη αγορά για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ «χτενίζει» ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού κρίνει πως είναι αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας με ένα τεσσάρι που θα διαθέτει καλό μακρινό σουτ.

Παίκτες έχουν προταθεί αρκετοί, αλλά κανένας μέχρι τώρα δεν έχει εντυπωσιάσει τον «Ντούντα», που δεν πρόκειται να εισηγηθεί μεταγραφή μόνο και μόνο για να υπάρξει μία προσθήκη, αν δεν είναι βέβαιος πως αυτή θα αναβαθμίσει ποιοτικά την ομάδα του.

Δεν αποκλείεται, δε, ο Ολυμπιακός να περιμένει την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας και την αποδέσμευση κάποιων παικτών από ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στο θεσμό. Ο Ματ Χάουαρντ, που θα παραμείνει για περίπου άλλες 20 μέρες εκτός δράσης μετά την επέμβαση που του έγινε την περασμένη εβδομάδα, θα κινδυνεύσει με αποπομπή μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά κι αν στο μεσοδιάστημα ο ίδιος συνεχίζει να μη δικαιολογεί τη χρησιμότητά του στην ομάδα.

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης με την Καντού στην Ιταλία. Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας θα γίνει στο Περιστέρι, καθώς στο ΣΕΦ υπάρχει συναυλία, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μιλάνο κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο κοντινό Καντού. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς υπολογίζει για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα στον Μιχάλη Πελεκάνο.

Πηγή: sport-fm.gr