Φανερά επηρεασμένος από το νέο «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την ήττα (1-0) από τον Αστέρα στην Τρίπολη, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια…

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου: «Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές. Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα.

Το τι αισθάνομαι γι’ αυτό το πράγμα (σ.σ. ότι έχουν χαθεί βαθμοί) δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr