Χαρούμενος για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Buteur». Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι σε καλό δρόμο και εξέφρασε την πίστη πως θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα (πριν από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και την ήττα από την Ντόρτμουντ).

«Νομίζω ότι μέχρι σήμερα έχω κάνει ένα καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ατομική απόδοσή μου και εκείνη της ομάδας. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό», τόνισε ο 27χρονος παίκτης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στη εθνική Αλγερίας:

«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην εθνική Αλγερίας το τελευταίο διάστημα. Πλέον συνεργαζόμαστε με έναν νέο προπονητή και πιστεύω ότι σύντομα θα ανακάμψουμε. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε διαφορετικοί στο νέο ξεκίνημα μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr