Στη βελτίωση της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ο Ίαν Βουγιούκας, ενώ τόνισε πως το 3/3 στην Ευρωλίγκα δεν προκαλεί εφησυχασμό στην ομάδα του.

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, κυρίως στην άμυνα, γιατί στην επίθεση δεν είχαμε πρόβλημα. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αισθητά στην άμυνα, διατηρήσαμε την καλή επιθετική εικόνα και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη», τόνισε ο διεθνής σέντερ, που είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Όσο για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Στον αθλητισμό δεν επαναπαύεσαι ποτέ και πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Για μας προέχει πρώτα το ματς πρωταθλήματος με τον Ίκαρο Καλλιθέας και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για την παρουσία των δύο νεοαποκτηθέντων Αμερικανών, Στίβεν Σμιθ και Ντέιβιντ Λόγκαν, ο Ίαν Βουγιούκας είπε: «Δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί γρήγορα. Ο Σμιθ ήταν πολύ καλός κόντρα στη Μάλαγα, ενώ ο Λόγκαν ήταν σήμερα εξαιρετικός. Θέλω να τους συγχαρώ κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι».

Πηγή: sportfm.gr