Την ελπίδα πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, εξέφρασε ο Νέναντ Κρστιτς, μιλώντας στο «kosarka.rs».

Επίσης, ο Σέρβος σέντερ τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή με τη μετακίνησή του στην «ομάδα του στρατού», η οποία σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στα επίπεδα ομάδων του NBA.

Για το τρία στα τρία που έχει πετύχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα δήλωσε: «Για εμάς η προηγούμενη νίκη και το τρία στα τρία μας δίνει αυτοπεποίθηση. Την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού στην Αθήνα. Ελπίζω ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι νικηφόρα για εμάς, αλλά σίγουρα ο αγώνας δεν θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Είμαστε μια καλή ομάδα με εξαιρετική οργάνωση, η οποία είναι στα επίπεδα του NBA. Έπραξα πολύ καλά που γύρισα στην Ευρώπη και ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα με το κατάλληλο για εμένα περιβάλλον».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς είπε: «Είμαστε σούπερ μαζί, με όλα τα παιδιά όχι μόνο με τον Μίλος. Ξέρουμε πως πρέπει να παίζουμε και έχουμε χημεία. Τον Μίλος τον γνωρίζω χρόνια, μην ξεχνάτε ότι μένουμε στον ίδιο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Είναι το γειτονάκι μου».

Πηγή: sportfm.gr