Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά το απρόσμενο 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι από δύο στιγμιαίες αδράνειες και είδαν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, αλλά και στο «Καραϊσκάκη» εδώ και 17 ματς, να παίρνει τέλος.

Οι πρωταθλητές παρουσίασαν σημάδια χαλάρωσης μετά το 2-0, το μυαλό ταξίδεψε πρόωρα στη Γερμανία και το παιχνίδι της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ και το ματς «στράβωσε». Το νέο τραγικό λάθος του Κοστάντσο, η πιθανότατα πρόωρη αντικατάσταση του Ορμπάιθ και το άγχος που κατέβαλε τους γηπεδούχους είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν δύο βαθμοί, πιθανώς και η κορυφή αν σήμερα ο Παναθηναϊκός περάσει νικηφόρα από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (δεδομένου ότι ο πρώτος Ατρόμητος έχει δύο ματς περισσότερα).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εμφανώς προβληματισμένος μετά τον αγώνα. Δεν μίλησε στους (επίσης απογοητευμένους) παίκτες του, παρά αρκέστηκε να πει πως τους περιμένει για προπόνηση το πρωί της Κυριακής. Για το ματς με τη Ντόρτμουντ εκτός πλάνων είναι ο Φουστέρ, ενώ ο Τοροσίδης είναι πλέον υγιής, αλλά θα αποφασιστεί σήμερα αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που αναχωρεί τη Δευτέρα για τη Γερμανία. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γέστε, ωστόσο είναι δύσκολο να βρίσκεται στους εκλεκτούς λόγω της μακράς περιόδου απραξίας.

«Σκασμένος» ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του χθεσινού ματς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν φανερά εκνευρισμένος με τον τρόπο που χάθηκε μία νίκη που έμοιαζε σίγουρη. Μάλιστα απέφυγε να κατέβει στα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι, προκειμένου να ηρεμήσει. Όταν αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια, η αποστολή είχε ήδη επιβιβαστεί στο πούλμαν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, πήγε μετά το ματς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προφανώς για να στείλει το μήνυμα πως η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μεταβεί, πάντως, αυθημερόν στη Βεστφαλία για το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr