Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για τη μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.

Ο κόουτς των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αλλά και στο επερχόμενο ματς με την Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη:

«Είμαστε χαρούμενοι για τον αγώνα με την Άρσεναλ γιατί παίξαμε στα ίσια με έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Δεν παίξαμε αμυντικά, βγήκαμε στην επίθεση. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιον βαθμό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε τους βαθμούς για να ανέβει η ψυχολογία μας. Όμως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολο όμιλο».

Παράλληλα, ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τον παράγοντα έδρα: «Είναι αλήθεια πως τις ελληνικές ομάδες συνοδεύει η φήμη της καυτής έδρας, αλλά στο τέλος πάντα οι βαθμοί έχουν την ίδια αξία, είτε τους παίρνεις στο γήπεδό σου είτε μακριά από αυτό. Θέλουμε να δείξουμε το στυλ παιχνιδιού μας τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας. Έχουμε οπαδούς που μας υποστηρίζουν ένθερμα στα παιχνίδια και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, αλλά πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και εκτός έδρας».

Για τη δυναμικότητα της Ντόρτμουντ και τον αγώνα της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, τόνισε: «Μου προκάλεσε έκπληξη η ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ με 3-0, γιατί είναι καλή ομάδα, πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ άξιζαν τη νίκη και δεν πιστεύω πως το 1-1 ήταν άδικο αποτέλεσμα. Η Ντόρτμουντ είναι δυνατός αντίπαλος, πολύ δυνατός. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας».

Πατήστε εδώ να δείτε το βίντεο που έχει φτιάξει η UEFA για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: gavros.gr