Ξεκάθαρα εναντίον του Τραϊανού Δέλλα μετράει πλέον ο χρόνος για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο «Κολοσσός» δε μπόρεσε ούτε την Τετάρτη να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και η προσπάθειά του να επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη θα δείξει οριστικά αν -και πόσες- ελπίδες έχει να προλάβει να ενισχύσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Η θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τη Στουρμ αποδεικνύεται μεγάλο εμπόδιο για την (απαραίτητη, όπως κρίνεται από τον Κωστένογλου) συμμετοχή του Δέλλα το Σάββατο. Αν θα αποδειχθεί και αξεπέραστο, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα το μάθει μέχρι την Πέμπτη.

Κι αυτό διότι ο «Κολοσσός» ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα (μαζί με τον Πολ Κατσέτη), έχασε μια ακόμα προπόνηση -και μαζί αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι. Επειδή, ωστόσο, δεν πρόκειται για τον… οποιονδήποτε, αλλά για τον (απαραίτητο όπως παραμένει ακόμα για την ΑΕΚ) Δέλλα, εφόσον μπορέσει την Πέμπτη να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, ενδεχομένως θα βρίσκεται -έστω και με μακρά αποχή- στην αποστολή το Σάββατο.

Σ’ αυτή, πάντως, θα βρίσκονται σίγουρα οι διεθνείς Μάκος και Γκέντσογλου, που ενσωματώθηκαν και πάλι την Πέμπτη στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Το ίδιο, δε, θα γίνει και με τον Μπουγαΐδη, που ξεπέρασε (απ’ την Τρίτη ακόμα) το θλαστικό τραύμα που είχε στο μάτι και θ’ αποτελέσει (στην πολύ πιθανή περίπτωση της απουσίας του Δέλλα) τη μόνη εναλλακτική λύση στα στόπερ.

Όλοι οι υπόλοιποι (εκτός του Κωνσταντόπουλου, που συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία) γυμνάστηκαν κανονικά την Τετάρτη στα Σπάτα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Πέμπτης, που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Πηγή: sportfm.gr