Επιστολή προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρος της ομοσπονδίας, με την οποία συγχαίρει την Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, απέστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης. Εκτός των συγχαρητηρίων, ο υφυπουργός τόνισε πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαντικές προοπτικές, όταν είναι απαλλαγμένο από υποθέσεις διαφθοράς».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε και ΔΣ

Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο EURO 2012, που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και καταξιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς.

Το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά στα τελικά ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος -έχοντας ήδη κατακτήσει το τρόπαιο στο EURO 2004- αναδεικνύει τις σημαντικές προοπτικές που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν είναι απαλλαγμένο από υποθέσεις διαφθοράς.

Κύριε Πρόεδρε,

σας παρακαλώ να μεταβιβάσετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, καθώς και να μεταφέρετε τις ευχές μου για κάθε επιτυχία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας τον ερχόμενο Ιούνιο».

Πηγή: sportfm.gr