Στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-3-3, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να θωρακίσει το κέντρο (βάζοντας τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή και δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς που θα βοηθούν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας).

Όσον αφορά τα πλάνα του 41χρονου προπονητή, αρκετά πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Δεδομένης της αποθεραπείας του Κωνσταντόπουλου, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αραμπατζής. Μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Γεωργέας (ή Κοντοές), Μανωλάς, Κάλα (εκτός αν κάνει την έκπληξη ο Δέλλας) και Καράμπελας.

Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Βάργκας, Μάκος και Γκέντσογλου (αν δεν επιστρέψουν με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές ομάδες). Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να παίξουν ο Λεονάρντο και ο Λαγός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλου.

Την επόμενη Πέμπτη (20/10) αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τη Λοκομοτίβ, όμως η αποστολή της «Ενωσης» αναμένεται να ταξιδέψει στη Μόσχα από την Τρίτη, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν ανακοινωθεί για την Τετάρτη (19/10).

Πηγή: sportfm.gr