Υπομονή και προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Κροατία προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνέστησε στους παίκτες της Εθνικής ομάδας εν όψει του αποψινού αγώνα ο Γιάτσεκ Γκμοχ μέσω του NovaΣΠΟΡ FM. «Δεν θέλει κινήσεις με ρίσκο από την αρχή. Να κάνει υπομονή ο κόσμος στις κερκίδες», τόνισε.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, ο κ. Γκμοχ, σχολίασε: «Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα και πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Σήμερα παίζουμε αγώνα πρόκρισης και όλοι πρέπει να τα δώσουν όλα γιατί η Εθνική ομάδα είναι το παν. Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος όμως πρέπει να κάνει υπομονή και όχι να πιέσει τους παίκτες».

Για το αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να έχει η Ελλάδα, πρόσθεσε: «Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας γιατί είναι επικίνδυνο ματς. Η Κροατία είναι καλή ομάδα και έχει παίκτες με κλάση. Δεν πρέπει να πάμε με μεγάλο ρίσκο από την αρχή. Με υπομονή θα πάρουμε τη νίκη που θα μας στείλει στο Euro».

Τέλος, αναφορικά με τους Μαυρία και Καπίνο που ήξερε από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ο Μαυρία είναι μεγάλο ταλέντο. Κάνει αργά και σταθερά βήματα μπροστά. Ήθελε δουλειά και εμπειρία. Το ίδιο και ο Καπίνο. Στον Παναθηναϊκό έχει τους καλύτερους δασκάλους για τερματοφύλακες και έτσι θα δουλέψει σωστά»

Πηγή: sportfm.gr