Όλοι θα θυμούνται τον Τάκη Νικολούδη ως τον άνθρωπο που έστειλε την Εθνική στο πρώτο Euro στην ιστορία της το 1980, με το νικητήριο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Σοβιετική Ένωση (1-0).

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε την αποψινή κόντρα με την Κροατία, την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγαπημένος του Ηρακλής, σημειώνοντας πως «δεν είναι ομάδα που μπορεί να σβήσει γιατί είναι ιστορία», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη.

Οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των «Αθλητικών Νέων»:

Για την αναμέτρηση με την Κροατία: «Στον πρώτο γύρο, ήμασταν ισάξιοι ίσως και καλύτεροι. Με άνεση και ψυχή παίξαμε στα ίσια στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να επιδιώξουμε το εύκολο γκολ».

Για την δύσκολη κατάσταση του Ηρακλή: «Ο κόσμος του Ηρακλή προσπαθεί να ζωντανέψει κάτι το νεκρό. Σε όλα τα τμήματα υπάρχει ένας προβληματισμός. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Κάτι δεν δουλεύτηκε καλά τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Ο Ηρακλής θα βρει το δρόμο του, δεν είναι ομάδα που μπορεί να σβήσει γιατί ο Ηρακλής είναι ιστορία».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του Άρη. Οι τραυματισμοί και η μη σωστή αγωνιστική κατάσταση έφτιαξαν για τη φτωχή συγκομιδή των βαθμών».

Πηγή: sportfm.gr