Ένας από τους ποδοσφαιριστές που… κυκλοφορούν ελεύθεροι και φέρεται να απασχολούν την ΑΕΚ είναι ο Ξαβιέ Τόμας. Ο κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» και τόνισε ότι έχει επαφές με την Ένωση, αλλά και… καμία πρόταση, την οποία, όμως, περιμένει!

«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχει τεράστιο μέγεθος στην Ελλάδα με συνεχή παρουσία στην Ευρώπη. Και βέβαια θα ήθελα και θα προτιμούσα να αγωνιστώ με τη φανέλα της. Δεν το συζητάω αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος, για να προσθέσει: «Ακόμη, όμως, δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Περιμένω, όμως, σύντομα επίσημη πρόταση».

Στη συνέχεια ο Τόμας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ: «Ξέρω τι συνέβη στην ΑΕΚ με το θέμα του προπονητή, αλλά, πλέον, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, όλα είναι καλύτερα και βλέπω πως το κλίμα είναι πολύ καλύτερο. Είδα το παιχνίδι της Κυριακής και κατάλαβα ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, πλέον», ενώ για το αν έχει δεχτεί κρούση από κάποια άλλη ομάδα, είπε: «Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον στους εκπροσώπους μου. Ομάδες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ είναι κάτι ξεχωριστό και βλέπω την υπόθεση πολύ διαφορετικά».

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν… βάλει στο μάτι και τον Οράσιο Καρντόσο και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνει ο υποβιβασμός της Καβάλας, προκειμένου να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», με την υπόθεση, ωστόσο, να «κολλάει» στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν φαίνεται να… ψήνεται.

Όπως τονίζει, πάντως, η εφημερίδα το κασέ του παίκτη είναι προσιτό και ο ίδιος θέλει σαν «τρελός» να μεταγραφεί στην ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr