Τα δύο παιχνίδια που έχει στο «Γ. Καραϊσκάκης» έθεσε ως σημείο αναφοράς ο Νταβίντ Φουστέρ, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ο Ισπανός άσος και σκόρερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι έτοιμος πλέον για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Η αλήθεια είναι πως μας έλειπε η αυτοσυγκέντρωση και δεχτήκαμε δύο γκολ από ατομικά μας λάθη. Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι δύσκολο για να κάνεις κάτι περισσότερο. Παίξαμε με την ψυχή μας βάλαμε ένα γκολ αν και ήταν δύσκολο. Στη χειρότερη αξίζαμε μια ισοπαλία από αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ομάδα παίζει πάντα με την ψυχή της. Αυτό που έλειπε ήταν ο ρυθμός, να βγουν οι αυτοματισμοί. Από φυσική κατάσταση πήγαμε καλά κάναμε καλό παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας μένουν τέσσερα ματς, τα δύο στην έδρα μας. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάμε ψηλά στην διοργάνωση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Μας μένει το γεγονός ότι πήραμε καλά και ανταποκριθήκαμε σωστά. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr