Έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης της διοίκησης του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες της ομάδας από τον Γιάννη Μώραλη και τον Γιάννη Βρέντζο οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Ο Δ΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και ο διευθύνων σύμβουλος είχαν συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας για όλα τα τρέχοντα θέματα και δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για την συνέχεια.

Με αυτή την ενέργεια, η ΠΑΕ έκανε σαφές ότι εμπιστεύεται και στηρίζει πλήρως τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας παρά την ήττα από την Μαρσέιγ αλλά και την δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και παρακολουθεί ότι συμβαίνει σε αυτήν.

Σε καλό δρόμο του Γέστε

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα άρχισαν την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη. Φετφατζίδης, Μανιάτης και Φέισα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν όπως και ο Ποτουρίδης.

Από εκεί και πέρα, ο Γέστε έχει αρχίσει να ξεπερνά το πρόβλημα στα πλευρά και ανεβάζει «στροφές». Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμος για το ματς με την ομάδα της Κρήτης και να τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

πηγή: sportfm