Να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην έδρα της, θέλει η SKODA Ξάνθη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (Τετάρτη 21/09,18:30).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και τα μοναδικά προβλήματα για τον Έλληνα προπονητή, είναι ο τραυματίας Κώστας Φλίσκας και ο τιμωρημένος Εντιμάρ.

Πριν αρχίσει η προπόνηση της Τρίτης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα και το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να πάρει τους τρείς βαθμούς.

Στη συνέχεια έδωσε οδηγίες γύρω από την τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα, εφιστώντας την προσοχή στις στημένες φάσεις.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Φλίσκας, Γκσπούρνινγκ, Τσουμάνης, Λαζαρίδης, Αλτιπαρμακόφσκι, Γούτας, Ζαρόπουλος, Λοντίγκιν, Καθάριος για διαφορετικούς λόγους και ο τιμωρημένος Εντιμάρ.

Η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο Le Chalet αποτελείται από τους: Βιβιάνι, Λυμπερόπουλο, Στάσιακ, , Βάλλα, Κομεσίδη, Μπαξεβανίδη, Μπέρτος, Σταθάκη, Ντάνι, Ντίκα, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη, Βλαχοδήμο, Μάνταλο, Γκατσολάρι ,Μάρα, Μαρκόφσκι, Πόι, Καζάκη, Σουάνη.

πηγή: sportfm